Välkommen till Smedjebackens båtklubb!


ARBETSDAGAR x 2

den 18/5 och den 25/5  kl. 09.00 – 15.00
Lättare förtäring och fika. Återbetalning av deposition (500 kr) vid fullgjort arbete.
Det finns mycket som behöver göras i våra hamnar, och alla kan bidra med något.
(Obs! I Söderbärke gäller sjösättningsförbud under arbetsdagarna)

Välkomna!

_____________________________________________________________

Smedjebackens Båtklubb ligger vid sjön Norra Barken, en av Sveriges största insjöhamnar med anslutning till havet. Härifrån slussar ni på Strömsholms kanal till Mälaren i gemytlig miljö (26 slussar totalt).

Vi har en stor och fin gästhamn. En stor kaj och flytbryggor. El finns på den stora kajen, även färskvatten. Ny tankstation med bensin/diesel och latrinsug. 4 nya toaletter varav en handikapp och 3 nya duschar. Restaurang med fullständiga rättigheter, öppet under sommarperioden. Även cafe med glass, kaffe, smörgåsar och sallader. Ni kan även spela minigolf.

Följer man strandpromenaden ca 1 km så kommer man till en vacker badplats som har varmvattensbad.

Smedjebackens Båtklubb tillhandahåller ca 500 båtplatser då inräknat med hamnen i  Söderbärke och ca 800 medlemmar. Alla bryggor är kameraövervakade. Färskvatten finns på många bryggor, det går även att få el.

Klubben tillhandahåller även en klubbö, där det finns bastu och badtunna, även friggebod med 4- sovplatser som man kan hyra på hamnkontoret 070-2406057. En styrpulpet går att hyra på Hamnkontoret.

Hamnen i Smedjebacken har även ställplatser för husbil/husvagn 13 st och alla med el. Tömning för gråvatten och latrin finns.

Hamnen är en trevlig och populär samlingsplats där du kan njuta av fin miljö.

Följ oss på Facebook https://www.facebook.com/SmedjebakenBK/