Byte av låssystem

Efter beslut på årsmötet kommer klubben att byta ut alla lås.
Det befintliga nyckelsystemet har varit detsamma i 50 år och ett stort antal obehöriga nycklar är i omlopp, vilket kraftigt påverkar säkerheten / stöldrisken.
Nya låssystemet blir med taggar. Detta innebär att klubben får kontroll på vem som har tillträde till klubbens lokaler och bryggor. Vi kommer även att kunna logga vem som passerat och möjlighet att inaktivera nycklar som förkommit eller där medlemsavgift uteblivit.
De nya nycklarna får en behörighet som gäller viss tid och vissa lås.
Så här fungerar systemet:

• Medlem betalar sin avgift och nyckeln aktiveras.
  • Medlemmen får uppdatera sin nyckel vid en nyckelläsare placerad vid hamnkontoret i Smedjebacken och en vid klubbstugan i Söderbärke.
  • Nyckeln fungerar som vanligt.
  • När behörighetstiden gått ut får man aktivera nyckeln igen vid nyckelläsaren.

Systemet kommer att installeras inom kort.
Nycklarna kommer att kosta 450 kr och fungerande nyckel återköps för 250 kr vid avslutat medlemskap.
Klubben kommer att sälja nycklarna vid våra arbetsdagar 12.e och 26.e maj. Vi kommer även att ge möjlighet att köpa nycklar vid ytterligare tillfällen. Tid meddelas på hemsidan som uppdateras löpande.

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.