EXTRA FÖRENINGSMÖTE 24/4

På grund av rådande restriktioner och senareläggning av årsmötet, kommer ett extra föreningsmöte att utföras digitalt via MS Teams.
Det gör man via en surfplatta, smartphone eller dator med högtalare, mikrofon och kamera. Det är helt kostnadsfritt och man kan välja att ladda ner programmet eller köra mötet direkt via en webbläsare, som exempelvis Chrome.
Ni anmäler er via mail till vår sekreterare connyandersson@hotmail.se.
Ni kommer då så småningom få en bekräftelse med dagordningen och en länk skickad till er. Den länken skall ni använda på mötesdagen (spara mailet så ni hittar igen det). Prova gärna att starta någon dag innan. När ni ansluter kommer ni att hamna i ett ”väntrum” och värden för mötet kommer släppa in er när klockan börja närma sig mötesstart.

Dagordning till mötet kan öppnas/skrivas ut här.
Datum: 24/4
Mötesstart: 14:00
(Vid försening kan det hända att vi missar er, så logga in 5-10 minuter innan start.)

Vid frågor gällande anslutning till mötet, maila till connyandersson@hotmail.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Startsida. Bokmärk permalänken.